De beste konferansene i 2019

Konferanser snakkes tritt og ofte om. Vi liker å gå på disse for å dele av erfaringer, både personlige men også kanskje mer relatert til jobbsammenheng. Disse er derimot som oftest mer kurs å regne enn faktiske konferanser. Tross lysglimt som Oslo Business Forum, så har egentlig ikke Norge noen kultur for konferanser. Om det er fordi vi ikke er attraktive nok for gode talere, eller om vi rett og slett ikke gidder å høre på andre så ofte her til lands er uvisst. Men en ting er i hvert fall helt bombesikkert, og det er at dersom du skal komme deg på en god konferanse, så må du komme deg til utlandet snarest. Det finnes nemlig en rekke fantastiske konferanser i 2019, og du kommer til å se på ordet konferanse med helt nye øyne når du har besøkt disse. Store selskaper som Bingo.com følger regelmessig disse hendelsene.

World Business Forum

Der Oslo Business Forum drar sammen de klokeste hodene og daglige ledere i Norge, så drar World Business Forum inn de beste lederne i verden. Det er med andre ord Oslo Business Forum på steroider det er snakk om her. World Business Forum er bringer inn en rekke kjente navn innen business, og de lar deg bli inspirert til å tenke nytt. Her vil de seneste innovasjonene innen business diskuteres. Med andre ord vil du mest sannsynlig lære mye nytt her.

99U

99U er en konferanse som baserer seg rundt det å gjøre noe med ideene dine. Der ute sitter det mange kloke hoder med en rekke ideer. Dog blir de fleste ideer brakt til gravplassen og lagt i jorden for alltid. 99U kjemper derimot for at du skal oppnå suksess ved å bringe inn personer som tidligere har hatt dette. De viser deg verktøyene som du kan bruke for å oppnå suksess i henhold til din ide.

Forbes Women Summit

Dersom du driver som kvinne innen business er det fort gjort å føle seg litt ensom. Det er derimot dette Forbes Women Summit forsøker å kjempe i mot. Ved å bringe inn de klokeste kvinnene innen business, så gir denne konferansen deg håp som kvinne. Det å se andre kvinner lyktes vil gi deg en boost i hverdagen. Når de kan gjøre det, så hvorfor kan ikke du også?

One Young World

Denne konferansen er rettet mot den yngre generasjonen. Her bringes unge ledere inn for å diskutere utfordringene de møter på. Hvordan står det egentlig til med respekten du får fra de eldre herremennene som har flere tiår mer erfaring enn deg? Det er mange problemstillinger du møter på som ung leder, og denne konferansen tar deg med på nettopp denne reisen.

SXSV

Denne konferansen er nok den mest passende for de mindre bedriftene. Her møtes entreprenører, innovatører, grundere og alt som er av mindre bedrifter. Dette er en utmerket arena for å lære av hverandres suksess og feil i startfasen. Det er også en ypperlig metode å bygge kontakter tidlig.

TechCrunch Disrupt

Denne konferansen lever virkelig opp til sitt navn. Den tygger og knaser på teknologien, og den forstyrrer virkelig status i markedet. Her kommer de klokeste hodene innen teknologi for å samles. Hvem vet, kanskje er det her frøet for den neste store ideen skal plantes?

Uansett hvilken konferanse du velger av de ovennevnte, så kan det garanteres at du aldri vil se på ordet konferanse på den samme måten igjen!